Makeup

FESTMAKEUP

Ska du ut på galej och vill se extra vacker ut? Unna dig då en professionell festmakeup lagd av en utbildad makeupartist. En kvällsmakeup kan se ut och göras på många olika sätt. Den måste naturligtvis passa ditt ansikte och dina färger, men det är också viktigt att ta hänsyn till vad det är för typ av tillställning och vilken belysning som kan förväntas. Allt sånt tänker vi på och du kommer att se helt fantastisk ut.

Pris: 695 kr

 

SPECIALMAKEUP

Ska du på maskerad eller Halloween-fest? Visst vore det kul att låta en utbildad makeupartist lägga en professionell makeup!

Pris: från 695 kr

 

PERSONLIG MAKEUPRÅDGIVNING

Välkommen på en personlig makeuprådgivning där vi går igenom dina bästa färger och hur du ska lägga din makeup. I rådgivningen ingår ett personligt Beauty Pass som du får med dig hem. Passet innehåller allt vi har gått igenom under rådgivningen.

Pris: 795 kr

 

MAKEUPKURS

Teoretisk och praktisk makeupkurs för grupper mellan 4 till 6 personer. Vi går igenom grunderna i en makeup, teknik – hur du använder borstar och pennor, färger och färgval samt hur du framhäver ögon och läppar på bästa sätt. Perfekt början på en kul och annorlunda tjejkväll!

Pris: 495 kr/pers