Kroppsbehandlingar

 

RYGGBEHANDLING

En effektiv behandling som rengör och vårdar på djupet. I behandlingen ingår: rengöring, peeling, ånga samt en grundlig porrengöring. Behandlingen avslutas med en fuktgivande mask, lätt massage och vårdande creme.

Tid: 60 min • Pris: 925 kr

 

 

 

Cellulit- och fettreducering (Omorphia Nordic 10.0)

Upplev det naturliga alternativet till fettsugning – utan injektioner eller kirurgi. Behandlingen ger ökad kollagenstimulering, reducerar fettdepåerna och celluliterna. Du ser verkligen en förbättring efter varje behandling. Huden känns som ny och du får en fastare och mer slimmad figur. För bästa resultat rekommenderar vi en kur på tio behandlingar, två gånger i veckan. Antalet behandlingar varierar och beror på kroppstyp och kostvanor. Exempel på områden att behandla: mage, stuss, lår och armar.

 

Ett område (ex. stuss)

Tid: 20 min Kurpris 5 ggr: 4 500 kr Kurpris 10 ggr: 8 000 kr 
Enstaka behandling: 1 000 kr/ggr

 

Två områden (ex stuss & lår)

Tid: 40 min Kurpris 5 ggr: 5 850 kr Kurpris 10 ggr: 10 400 kr
Enstaka behandling: 1 300 kr/ggr

 

 

 

 

Cellox 20

Cellox 20 behandlar:  Oönskad hårväxt • Hudföryngring • Ytliga kärl • Pigmentfläckar • Rosacea

 

 

Hudföryngring

Cellox ljuspulser stimulerar hudens nybildning av kollagen, vilket ger en uppstramning av huden och huden får en jämnare ton och ger ett slätare intryck.  En kur på 4-6 behandlingar rekommenderas  med 3-4 veckors mellanrum. 

 

Ytliga kärl

Blodkärlen absorberar ljuset som omvandlas till värme och därför koaguleras. Man kan få en lätt rodnad och en värmekänsla det första dygnet. Det kan även bli ett litet blåmärke som sedan försvinner. Oftast tar det ca tre veckor innan man ser att kärlet reducerats. Rekommenderas ca 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.

 

Pigmenteringar

Rekommenderas 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum. Efter behandling kan det behandlade området se lite ”smutsigt” ut. Det beror på att pigmentet kryper upp till ytan, där det efter ca 5-12 dagar flagnar bort.

 

Viktigt att tänka på före/efter behandling

Undvik solning en månad före och en månad efter behandling. Undvik även brun utan sol två veckor före behandling. Undvik träning och massage det första dygnet efter behandling.

 

SKIN REJUVENTION

 

Ansikte

Pris: 1 800 kr

 

Ansikte & hals

Pris: 2 200 kr

 

Ansikte, hals & dekolletage

Pris: 3 000 kr

 

Dekolletage

Pris: 2 000 kr

 

Handryggen

Pris: 800 kr

 

 

KÄRL OCH PIGMENT

 

Enstaka kärl eller pigment

Pris: 650 kr

 

Kinder

Pris: 900 kr

 

Kinder & haka

Pris: 1 200 kr

 

Ansikte

Pris: 2 000 kr

 

Handrygg

Pris: 800 kr

 

Dekolletage

Pris: 2 000 kr

 

Läs mer om permanent hårborttagning och Cellox 20 här »