Cellox 20 – det senaste inom permanent hårborttagning

Med traditionella IPL-system pulsar man en puls i taget med en hög styrka i varje puls som direkt ödelägger hårsäcken. Celloxteknologin är en vidareutveckling av denna befintliga  teknologi. Den går ut på att man sveper med handtaget och succesivt bygger upp värmen i huden genom ett kontinuerligt pulsande ljus med lägre styrka i varje puls. Utan att tappa i effektivitet  är detta arbetssätt inte bara betydligt snabbare än traditionell IPL , det är också smärtfritt och risken för skador är minimal, även på mörk hud.  Ett effektivt kylsystem för kylning av det översta hudlagret under behandling i kombination gör att metoden är smärtfri, snabb och säker och även mörkare hudtyper kan behandlas.

 

Cellox 20 har en inbyggd filtreringsteknik som tar bort skadliga våglängder i pulsljuset.

 

Hårstrået växer i olika faser, aktiv växtfas, övergångsfas och vilofas. Cellox ödelägger endast de hårstrån som befinner sig i den aktiva växtfasen där ca 15-20 % av hårstråna befinner sig. Det krävs ca 5-6 behandlingar. Vanligtvis görs behandlingarna med ca 6-8 veckors mellanrum för att vilande hårstrån som ej ödelagts under behandling ska hinna växa ut.

 

Överläpp

Pris: 650 kr

Överläpp & haka

Pris: 1 200 kr

Bikinilinjen

Pris: 1 500 kr

Underben

Pris: 2 000 kr

Hela ben inkl. bikini

Pris: 4 500 kr

Rygg

Pris: 4 000 kr

Axiller

Pris: 1 300 kr

Bröst & mage

Pris: 4 000 kr

Magsträng

Pris: 800 kr

Armar

Pris: 2 000 kr

Händer

Pris: 800 kr

Enstaka strån

Pris: 350 kr

 

Cellox 20 behandlar även hudföryngring/Skin rejuvenation, ytliga kärl, pigmentfläckar och rosacea. Läs mer om Cellox 20 hudbehandlingar här »