Ansiktsbehandlingar

 

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

En effektiv, njutbar och avstressande behandling , anpassad efter din hudtyp, som både rengör och vårdar på djupet. I behandlingen ingår: rengöring, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, plockning av ögonbryn samt avslutande ansiktsmask, serum och vårdande creme.

Tid: 90 min • Pris: 1295 kr

 

DJUPGÅENDE ANSIKTSRENGÖRING

En effektiv behandling som rengör och vårdar på djupet. I behandlingen ingår: rengöring, peeling, ånga, porrengöring samt avslutande ansiktsmask, serum och vårdande creme.

Tid: 60 min • Pris: 995 kr

 

MADONNA-BEHANDLING / OXYGENBEHANDLING

Intraceuticals hyperbaric oxygenmaskin och tillhörande produkter är patenterad och är den äkta Madonna-behandlingen. Det är världens mest fuktgivande ansiktsbehandling och med hjälpa av renat syre slussas ett serum ned i huden som innehåller 95% lågmolekylär hyaluronsyra, vitaminer och antioxidanter. Hudens egna funktioner stimuleras, fina linjer fylls ut, huden blir direkt återfuktad, uppstramad och lämnas fräsch med en ny lyster och vitalitet.

Det rekommenderas en kur på 3 till 6 behandlingar och därefter uppföljning vid behov. Det går även att göra enstaka behandlingar då du får ett direkt resultat. Perfekt inför bröllopet, festen eller annat tillfälle då du vill se ditt bästa ut. För att förstärka resultatet är det viktigt att ha en bra hudvårdsrutin/produkter för hemmabruk.

Tid: 45 min • Pris: 1495 kr

 

GREEN PEEL CLASSIC

En resultatinriktad behandling som ger dig ny hud på 5 dagar med hjälp av en kraftfull naturlig örtpeeling utan kemiska substanser eller syntetiska slipmedel. Hudproblem är synbart reducerat efter bara en behandling. För dig som vill reducera rynkor/linjer, tecken på för tidigt åldrande av huden. Behandlingen förbättrar oren hud, ärr, förstorade porer, solskadad hud, ojämn pigmentering och förbättrar hudens spänst genom att den stimulerar hudens collagenproduktion. Huden blir bättre syresatt och förmågan av näringsupptaget ökar. 

Behandlingen görs i två steg 1: örtpeeling 2: återuppbyggande efterbehandling efter ca 5-6 dagar. Särskilda produkter för hemmabruk tillkommer.

Tid: 70 + 50  min • Pris: 1 995 kr (för båda behandlingarna)

 

GREEN PEEL ENERGY

Mellanvarianten av Green peel. Huden kan fjälla lite lätt. Föryngrande och regenererande. Vid oren hy och pigmenteringar gör gärna som kur. 4 behandlingar med 2 veckors mellanrum.

Tid: 60 min • Pris: 1195 kr

 

GREEN PEEL FRESH UP

Den lättaste varianten av Green peel som inte ger någon fjällning av huden. Örterna stimulerar huden och ger en friskare och klarare hudton. Fuktbalansen optimeras. Förebyggande behandling mot åldrande av huden och förlorad spänst. Denna behandling kan också göras som kur. 4 behandlingar 1 gång per vecka.

Tid: 45 min • Pris: 995 kr

 

Till alla Green peel behandlingar kan man välja till portömning: 200 kr

 

Icke-kirurgiskt ansiktslyft (Omorphia Nordic 10.0) 

Upplev det naturliga ansiktslyftet – utan injektioner eller kirurgi. Omorphia Nordic 10.0 är det senaste inom estetisk skönhetsbehandling. Svullnader och påsarna under ögonen dräneras, rynkorna reduceras och lystern förbättras. Behandlingen är kollagenstimulerande och du ser verkligen en förbättring efter varje behandling. Huden känns som ny. För bästa resultat rekommenderar vi en kur på tio behandlingar, en gång i veckan.

 

Ögonparti eller dubbelhaka

Tid: 15 min Kurpris 5 ggr: 2 700 kr Kurpris 10 ggr: 4 800 kr
Enstaka behandling: 600 kr

 

Ansikte

Tid: 30 min Kurpris 5 ggr: 4 950 kr Kurpris 10 ggr: 8 800 kr
Enstaka behandling: 1 100 kr

 

Ansikte och hals

Tid: 45 min • Kurpris 5 ggr: 5 850 kr Kurpris 10 ggr: 10 400 kr
Enstaka behandling: 1 300 kr

 

Tillval i samband med ansiktsbehandlingen

Madonna-behandling i samband med ansiktsbehandling: 995 kr
Dagmakeup i samband med ansiktsbehandling: 295 kr
Minimanikyr i samband med ansiktsbehandling: 295 kr
Frans- och brynfärgning i samband med ansiktsbehandling: 220 kr
Frans- eller brynfärgning i samband med ansiktsbehandling: 170 kr

 

 

Cellox 20

Cellox 20 behandlar:  Oönskad hårväxt • Hudföryngring/Skin rejuvenation • Ytliga kärl • Pigmentfläckar • Rosacea

 

 

Hudföryngring/Skin rejuvenation

Cellox ljuspulser stimulerar hudens nybildning av kollagen, vilket ger en uppstramning av huden och huden får en jämnare ton och ger ett slätare intryck.  En kur på 4-6 behandlingar rekommenderas  med 3-4 veckors mellanrum. 

 

Ytliga kärl

Blodkärlen absorberar ljuset som omvandlas till värme och därför koaguleras. Man kan få en lätt rodnad och en värmekänsla det första dygnet. Det kan även bli ett litet blåmärke som sedan försvinner. Oftast tar det ca tre veckor innan man ser att kärlet reducerats. Rekommenderas ca 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.

 

Pigmenteringar

Rekommenderas 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum. Efter behandling kan det behandlade området se lite ”smutsigt” ut. Det beror på att pigmentet kryper upp till ytan, där det efter ca 5-12 dagar flagnar bort.

 

Viktigt att tänka på före/efter behandling

Undvik solning en månad före och en månad efter behandling. Undvik även brun utan sol två veckor före behandling. Undvik träning och massage det första dygnet efter behandling.

 

HUDFÖRYNGRING/SKIN REJUVENTION

 

Ansikte

Pris: 1 800 kr

 

Ansikte & hals

Pris: 2 200 kr

 

Ansikte, hals & dekolletage

Pris: 3 000 kr

 

Dekolletage

Pris: 2 000 kr

 

Handryggen

Pris: 800 kr

 

 

KÄRL OCH PIGMENT

 

Enstaka kärl eller pigment

Pris: 650 kr

 

Kinder

Pris: 900 kr

 

Kinder & haka

Pris: 1 200 kr

 

Ansikte

Pris: 2 000 kr

 

Handrygg

Pris: 800 kr

 

Dekolletage

Pris: 2 000 kr

 

Läs mer om permanent hårborttagning och Cellox 20 här »